Vissza a kezdőlapra

Időpont kérése

Hétköznapokon a megszokott nyitvatartás szerint dolgozunk tovább, a szombati betegellátást azonban határozatlan ideig (iskola-óvoda újraindítása) nem tudjuk biztosítani!

Május 3-án és 4-én a rendelő zárva lesz.

A járványügyi helyzet miatt kérjük az alábbiak betartását:

  • Rendelőnkbe érkezésnél bejelentkezés szükséges!
  • Bejelentkezés utána szólítjuk Önöket.
  • Lehetőség szerint kültéren várakozzanak (padok), legalább 1,5 méter távolságban egymástól.
  • A váróban egyszerre maximum 2 fő tartózkodjon!
  • Belépés előtt kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Maszk használata kötelező!
  • Egy adott állattal, kezelőnként 1fő tulajdonos léphet be!


Amennyiben készítményt vásárolna, jelezze nekünk email-ben. Így előre össze tudjuk készíteni a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Az online időpont kérése csak a rendelési időben végzett beavatkozásokra vonatkozik, a hosszabb beavatkozások (pl. fogkőeltávolítás, szívultrahang) és a műtétek esetében továbbra is személyes egyeztetés szükséges! Súlyos vagy akut panaszokkal továbbra is telefonon várjuk jelentkezésüket!
Kérem, hogy minden esetben tüntesse fel látogatása okát (válasszon a legördülő menüből vagy röviden írja le a problémát)! A páciensek sorrendje és az ellátásukhoz szükséges idő így tervezhetőbbé válik.

Időpontot az e-mail elküldésétől számított 48 órán túli időpontokra kérhet. Hétfőn-szerdán-pénteken 14:00-18:00 óráig, kedden és csütörtökön 11:00-15:00 óráig tartjuk rendeléseinket. Minden esetben visszajelzünk és az Ön által jelzett intervallumon belül konkrét időpontot küldünk Önnek!

Időpont kérés (nem minősül foglalásnak)

 
Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Állat adatai
Milyen célból látogat meg minket?


captcha