Vissza a kezdőlapra

Időpont kérése

Amennyiben Ön is szeretné elkerülni az érkezési sorrend okozta feltorlódást és a hosszabb várakozási időt, akkor kérem, jelentkezzen be!
Kérem, hogy minden esetben tüntesse fel látogatása okát (válasszon a legördülő menüből vagy röviden írja le a problémát)! A páciensek sorrendje és az ellátásukhoz szükséges idő így tervezhetőbbé válik.

Az időpont kérése csak a rendelési időben végzett beavatkozásokra vonatkozik, a hosszabb beavatkozások (pl. fogkőeltávolítás, szívultrahang) és a műtétek esetében továbbra is személyes egyeztetés szükséges!

Súlyos vagy akut panaszokkal továbbra is telefonon várjuk jelentkezésüket!

Időpontot az e-mail elküldésétől számított 48 órán túli időpontokra kérhet. Hétfőn-szerdán-pénteken 14:00-18:00 óráig, kedden és csütörtökön 11:00-15:00 óráig, szombatonként 9:00-11:00 óráig tartjuk rendeléseinket. Minden esetben visszajelzünk és az Ön által jelzett intervallumon belül konkrét időpontot küldünk Önnek!

Időpont kérés (nem minősül foglalásnak)

2020. Április 10., 11., 13-án, Húsvét, Zárva lesz a rendelő.

A megszokott nyitva tartás szerint dolgozunk tovább, de a járványügyi helyzet miatt kérjük az alábbiak betartását:
Bejelentkezés szükséges! A váró ajtaját nyitva tartjuk, a szükséges védőtávolságot vegyék figyelembe, a váróban 1fő tartózkodhat, bejelentkezés után kültéren várakozzon, kimegyünk Önökért!

Amennyiben készítményt vásárolna, jelezze nekünk E-mail-ben. Így előre össze tudjuk készíteni a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Állat adatai
Milyen célból látogat meg minket?


captcha