Vissza a kezdőlapra

Állatorvosi szolgáltatások

ambulans-kezeles

Ambuláns kezelés

A rendelési időben alapvetően rövid, ambuláns beavatkozásokat végzünk, elsősorban a mindennapi állattartás kapcsán felmerülő problémák megoldása a cél.

Tovább olvasom
surgossegi-ellatas

Sürgösségi ellátás

Az akut, életveszélyes állapotban lévő állatok ellátása természetesen soron kívül történik rendelőnkben rendelési időben, ill. lehetőség szerint 08-20 óra között előzetes telefonos egyeztetés után.

Tovább olvasom
mutetek-belgyogyaszat

Műtétek, belgyógyászat

Műtőnk felszereltségének köszönhetően sok faj és fajta biztonságos altatása lehetséges, így kutya, macska pácienseink mellett rágcsálók operációit is sikeresen végezzük.

Tovább olvasom
ultrahang

Ultrahang

Rendelőnkben kistestű állatok (kölykök, rágcsálók) vizsgálata, valamint hasüregi képalkotáson túl a szív ultrahangos vizsgálata is lehetséges a két fejjel ellátott ultrahang gépünkkel.

Tovább olvasom
oltas

Oltás

Mindazon betegségek esetén, ahol vakcinával kialakítható a védettség, javasoljuk a védettség oltáson keresztüli kialakítását és fenntartását. Személyre szabott oltási program.

Tovább olvasom
chip-utlevel

Chip, útlevél

A mikrochip és a központi nyilvántartásban hozzárendelt adatok segítségével az elveszett állatok könnyen azonosíthatók és tulajdonosuk gyorsan értesíthető.

Tovább olvasom
rtg

Röntgen vizsgálat

Rendelőnkben röntgen vizsgálatok elvégzésére is lehetőségük van, ennek segítségével nem csak a traumás sérülések deríthetők fel, de nagyon hasznos kiegészítő eljárás számos betegség diagnosztizálásánál!

lasernyúl

Terápiás lézer

A terápiás lézer kezelések széles körben segítik munkánkat, a műtéti és gyógyszeres kezelések kiegészítőjeként, ill. önálló terápiás eszközként is!